Novosti (vozilo)

POČETAK PROVEDBE NOVOG PROJEKTA

31.10.2017. Tvrtka je potpisala ugovor o projektu „Nabava radnog vozila i alata za proizvodnju opreme za dječja igrališta“ te je započela provedba. Ovaj projekt je sastavni dio i nadovezuje se na razvojne projekte u tijeku ili su završeni (izgradnja dodatnog prostora i opremanja proizvodnje opremom visoke tehnološke razine, kao i sistema upravljanja i praćenja, kako proizvodnje, tako i kontinuiranog održavanja. U izradi je i software za praćenje svih postavljenih igrališnih površina, kod bilo kojeg našeg kupca (svake pojedinačne opreme) gdje će svaki korisnik igrališne opreme vrlo jednostavno, mobitelom, uz poziv moći poslati poruku o stanju ili neispravnosti opreme. Ovim projektom tvrtka želi zaokružiti poslovni proces i pružiti cjelovitu uslugu kupcu – od proizvodnje opreme, dopremanja na mjesto postavljanja, građevinske pripreme terena za dječja igrališta i kampove, do post prodajnih usluga redovitog servisiranja i održavanja te opreme.

Za montažu dječjeg igrališta ili terase za bungalove i kućice u turističkim naseljima i kampovima je potrebno pripremiti građevinski teren, raditi razne iskope i/ili uzvisine, za što je tvrtka sada prisiljena angažirati podizvođače, jer ne posjeduje radna vozila. Ovim projektom tvrtka želi nabaviti jedno radno vozilo (rovokopač), kako bi brže, bolje i kvalitetnije obavljali pripremu terena u kampovima i dječjim igralištima i montažu svojih proizvoda, eliminirajući skupe podizvođače radova iz poslovnog procesa, što je vrlo značajno uzevši u obzir da u više od 20 godina rada tvrtka ima postavljenih na preko tisuću dječjih igrališta širom Hrvatske te ugovorena održavanja u više gradova (Zagreb, Sisak, Poreč), te kod većih kupaca: hoteli Plava Laguna, Valamar i dječji vrtići. Postaje prioritetno opremanje jednog pokretnog vozila – radionice za servisiranje postavljene opreme za što je potrebno nabaviti dosta alata i opreme koja bi bila stalno stacionirana u tom pokretnom vozilu. Ovaj novi oblik usluge omogućio bi tvrtki veću konkurentnost, proširenje tržišta i veću razinu zadovoljstva dosadašnjih kupaca.

 

10.12.2017.

 

DOŠAO ROVOKOPAČ!

Jedna od aktivnosti u projektu bila je i nabava novog rovokopača. Sa zadovoljstvom objavljujemo da je uspješno završen proces javne nabave i da je rovokopač stigao u našu tvrtku!

 

 

 

 

 

 

10.01.2018.

ZAPOČELE EDUKACIJE

U sklopu provedbe ovog projekta planirano je dodatno osposobiti neke naše radnike za rukovanje rovokopačem. Aktivnost se provodi u suradnji sa požeškim Pučkim otvorenim učilištem OBRIS, te su ovaj mjesec započele edukacije.